Στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, οι Gricks έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση εκτός των συνόρων μας!

Συμμετείχαν στην έκθεση LUGs United 2016, η οποία έγινε στο Βελιγράδι με διεθνή συμμετοχή από 20 χώρες! 

Αναλυτικότερα ΕΔΩ

 

 

Το τριήμερο 8-10 Ιουλίου, οι Gricks.gr θα βρεθούνε στις Σέρρες. Την Παρασκευή θα οργανώσουν ένα Minecraft event και μίνι διαγωνισμό στην κατασκήνωση της Χρυσοπηγής. Η εκδήλωση αυτή θα επαναληφθεί το Σάββατο 9/7 στο κατάστημα Serres Brick Workshop, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.  Το απόγευμα του Σαββάτου θα διεξαχθεί Parts Draft με κομμάτια από τη σειρά Friends, για μέλη των Gricks.gr. Eίναι μια καλή ευκαιρία να δείτε πως διεξάγεται, ώστε να πάρετε μέρος σε μελλοντικά Parts Draft των Gricks.  Αυτές τις μέρες θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες.

Το τριήμερο 8-10 Ιουλίου, οι Gricks.gr βρεθήκανε στις Σέρρες. Την Παρασκευή οργάνωσαν ένα Minecraft event και μίνι διαγωνισμό στην κατασκήνωση της Χρυσοπηγής. Η εκδήλωση αυτή επαναλήφθηκε το Σάββατο 9/7 στο κατάστημα Serres Brick Workshop, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣH

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ SERRES BRICK WORKSHOP

 

 

 

Oι Gricks, οργάνωσαν κατασκευαστικό παιχνίδι Minecraft την Κυριακή 22 Μαΐου, στο Building Area του 7ου LEGO® Festival, στον 3ο όροφο του "theMall Athens" στο Μαρούσι, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή (πάνω από 500 παιδιά). Οι προκλήσεις 2x4 είχαν τόση ζήτηση, που εξαντλήθηκαν μέχρι το μεσημέρι!

Φωτογραφίες, εδώ.

 

 

 

 

 

Στην έκθεση Vintage toys and more 2016, θα έχουμε διαθέσιμα κομμάτια LEGO® για να δημιουργήσετε τους δικούς σας κόσμους στο Minecraft. Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας!

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, οι Gricks συμμετέχουν στον παγκόσμιο εορτασμό του τούβλου 2x4 της LEGO®, του κομματιού-συμβόλου του παιχνιδιού με LEGO®. Θα διακοσμήσουν το τραπέζι τους με κατασκευές αποκλειστικά φτιαγμένες από τουβλάκια 2x4 και θα έχουν διαθέσιμα τουβλάκια 2x4 για ελεύθερο δημιουργικό παιχνίδι για όλους. Θα μας βρείτε στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

On Saturday, April the 2nd 2016, Gricks will take part in the global celebration of the 2x4 LEGO® brick play. We'll decorate our table with MOCs made exclusively by 2x4 bricks and we'll have plenty of 2x4 bricks available for free creative play. Meet us at Technopolis, in Gazi.

 

 

Facebook