Τι είναι το Gricks.gr

 

Gricks είναι το όνομα του Ελληνικού L.U.G. το οποίο σημαίνει Lego Users Group. Στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού υπάρχουν L.U.G. Οι φίλοι των lego οργανώνονται σε τέτοια group και κάνουν συχνές συναντήσεις, συζητήσεις, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, εκθέσεις κ.τ.λ. και πάντα έχουν και ένα φόρουμ για να επικοινωνούν. 

Επειδή στην Ελλάδα δεν είναι πολλοί οι φίλοι των LEGO αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτό το φόρουμ για να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε ιδέες και στο μέλλον όλα είναι ανοιχτά. Η όλη προσπάθεια γίνεται από απλούς φίλους των LEGO και δεν έχει ουσιαστική υποστήριξη από την εταιρεία LEGO οπότε όλα εξαρτώνται από εμάς. 

Καλώς ήρθατε λοιπόν προσπαθήστε να συμμετέχετε όσο το δυνατόν περισσότερο και διαδώστε το σε όσους μπορείτε, το φόρουμ των Gricks είναι για όλους, για μικρούς και μεγάλους, για συλλέκτες, για κατασκευαστές, για γονείς, γενικά για όλους όσους ενδιαφέρονται για τα αγαπημένα μας LEGO...

Αν έχετε LEGO που δεν τα χρειάζεστε ελάτε σε επαφή μαζί μας. Θα πανε σε καλά χέρια, να είστε σίγουροι. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για κάποια ομαδική κατασκευή, ή για να παίζουν οι μικροί μας φίλοι στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, σίγουρα θα πιάσουν τόπο και (αν θέλετε) θα λάβετε μια θέση στην παρακάτω λίστα με τους δωρητές μας.

ΔΩΡΗΤΕΣ:

  • Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.

και μερικοί ακόμα, οι οποίοι προτιμούν να μείνουν ανώνυμοι.

 

Μια σύντομη φωτο-παρουσίαση των Gricks:

https://www.youtube.com/watch?v=YQvOOiLl9ss

Facebook